Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Avantazhe të larta çmimesh
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Artikuj pa etiketë
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Xhel / Xhel frëngjisht
Xhel UV french pa acid për këshilla të bardha thonjsh gisht me gaz
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"frëngjisht Nail Design gels me super të ndritshme të bardhë direkt nga prodhuesi Nail Nail Design-Design-Euro-Discount. xhel design frëngjisht gozhdë për të hollë-looking këshilla gozhdë natyror me mbulim të shkëlqyer.

Frëngjisht Nail Nail Design Studio gels të cilësisë më të lartë janë në hap me kohën e hulumtimit.

- Nail Design Gels frëngjisht në ngjyra të ndryshme

- Frëngjisht design gozhdë UV xhel ose mund të drejtpërdrejt në bazë xhel
ose të aplikuar për ndërtues.

- Frëngjisht Nail Design gels duhet të zbatohet thinly për shkak të ngjyrës pigmente, kështu që
dritës UV mund të depërtojnë në tërë shndrit xhel gozhdë dhe në këtë mënyrë
100 kurë% është

- Me efekt mjaltë: në vetvete Smooth - kursen parashtrim.

- Përbërësit e informacionit në dispozicion nëpërmjet

Processing Shënim: Gjithmonë zbatohen shtresa të holla, nëse "është e nevojshme!

Vulë
+
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
86
4
46
3
12
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€